Vakantiehuis Zuid-Holland kopen

Bent u op zoek naar een rendabele investering of gewoon een prachtig vakantiehuis om van te genieten? U vindt bij Recreatie-direct altijd een passende recreatiewoning in Zuid-Holland die aansluit bij uw wensen. We bieden vakantiewoningen te koop aan, maar kunnen u ook assisteren bij het gehele aankoopproces. Voor zowel een hoog rendement op uw investering als maximaal genieten in deze prachtige provincie: u bent bij ons aan het juiste adres.

Filter
1 woning gevonden

Module Basis (kavel 228)

Parc de Ijsselhoeve - zuid holland - Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Vakantiewoning
  • eigen grond
  • volledig inventaris
  • 5 personen
  • 50 m2
€ 143.500,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 143.500,- excl. BTW

Ons aanbod recreatiewoningen in Zuid-Holland

Of u nu een investering doet of enkel een recreatiewoning zoekt in Zuid-Holland, dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk vakantiehuis dicht bij zee of een tweede huis aan de rand van een van de mooie steden in Zuid-Holland. Voor ieder wat wils in deze mooie provincie.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Begeleiding tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

De aankoop van uw recreatiewoning in Zuid-Holland regelt u niet alleen!

Staat u aan het begin van het aankoopproces van uw toekomstige vakantiehuis? Met ruim 20 jaar ervaring in de recreatiemarkt kennen we bij Recreatie-direct het klappen van de zweep en kunnen we u de begeleiding bieden die u zoekt. We ondersteunen u dan ook graag tijdens het volledige aankooptraject. Bovendien beschikken we over een grote diversiteit aan woningen in Zuid-Holland en hebben we dus voor ieder een passende recreatiewoning.

Een tweede huis

Wij hebben uw perfecte recreatiewoning te koop staan in Zuid-Holland. Een tweede thuis waar u kunt verblijven wanneer u maar wilt. Heerlijk toch?! Het ultieme vakantiegevoel en dat altijd binnen handbereik.

Verhuur uw vakantiewoning

Om het meeste uit uw investering in een vakantiewoning te halen, verhuurt u de woning wanneer u hem zelf niet bezet. Heeft u te weinig tijd om dit te regelen? Dan verzorgen wij de verhuur graag voor u.

Begeleiding van a tot z

Wilt u vanaf het begin van het aankoopproces al kunnen rekenen op de ondersteuning van een ervaren recreatiemakelaar? Laat Recreatie-direct u dan begeleiden bij de aankoop van uw vakantiewoning.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u een vakantiehuis in Zuid-Holland kopen?

Ziet u een prachtige recreatiewoning die te koop staat in Zuid-Holland? Dan kan dit uw kans zijn op een aantrekkelijke vastgoedinvestering. U kunt het vakantiehuis namelijk verhuren wanneer u er zelf niet verblijft. Dit levert u al snel meer rendement op dan de rente op uw spaargeld bij de bank.

Daarnaast kunt u natuurlijk in uw eigen vrije tijd regelmatig vertoeven in uw vakantiehuis. Geniet van de prachtige omgeving en alle gemakken die Zuid-Holland u biedt.

Wilt u weten wat ons aanbod is voor vakantiewoningen in andere provincies?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Komt u een recreatiewoning die te koop staat in Zuid-Holland tegen? Dan kunt u mogelijk vragen hebben over de aankoop van dit vakantiehuis. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.