Recreatie direct homepagina afbeelding

Investeren in een vakantiewoning

Overweegt u om te investeren in een vakantiewoning? De experts van Recreatie-direct helpen u daar graag bij. Het maakt niet uit of u juist uw recreatiewoning volledig wilt verhuren, er zelf in wilt wonen of dat u voor een combinatie kiest.

Met deze investering haalt u zelfs nog extra inkomsten binnen dankzij de hoge verhuurbezetting. Een perfecte toevoeging aan uw spaarrekening.

Waarom investeren via Recreatie-direct?

Bij Recreatie-direct staat er een zeer ervaren team voor je klaar. Met jarenlange ervaring op de woningmarkt denken we graag met u mee en weten we precies welke vakantiewoning het beste bij u en uw wensen past.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Goede locaties met veel toerisme

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Begeleiding tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

We ontzorgen u bij de verhuur van uw vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning

Het kopen van een vakantiewoning is een perfecte investering van uw (spaar)geld. U heeft niet alleen de mogelijkheid om er zelf van te genieten tijdens uw vakanties of weekenden, u kunt hem ook nog eens verhuren. De recreatiewoningen die we verkopen zijn gevestigd op locaties met veel toerisme en op professionele parken. Zo kunt u of de huurder zelfs genieten van de faciliteiten op het park, zoals een zwembad.

Daarnaast beschikken de meeste woningen al over diverse voorzieningen. Zo hoeft u er zelf helemaal niet meer naar om te kijken en kunt u het direct verhuren. Dit kunt u zelf oppakken, maar kunt u ook aan ons overlaten. We hebben samenwerkingen met deskundige verhuurorganisaties, waardoor u zelfs in de minder zonnige maanden profiteert van een hoge verhuurbezetting.

Het rendement

Het rendement van uw investering is geheel afhankelijk van hoe vaak u zelf verblijft in de vakantiewoning en hoe vaak u de woning verhuurt aan anderen.

Alle redenen om een vakantiehuis in Nederland te kopen

Een vakantiewoning voor eigen gebruik

Een vakantiewoning is niet alleen zeer geschikt om te verhuren en daarmee extra inkomsten binnen te halen, het is ook een plek waar u zelf tot rust kunt komen. Kiest u ervoor om de woning deels of uitsluitend voor uzelf te gebruiken? Dan geniet u wanneer u maar wilt van een echt vakantiegevoel. Erg leuk voor een weekendje met (klein)kinderen, uw partner of vrienden. En wilt u op pad? Binnen no time begeeft u zich midden in de bossen, de duinen of aan het water.

Investeer via Recreatie-direct

Vakantie woning verkopen

Laat ons u helpen bij de investering van een vakantiewoning in Nederland. We staan u bij tijdens het gehele aankooptraject en indien gewenst ook bij het verhuren van de woning.

  • Vakantiewoningen op locaties met veel toerisme
  • 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar
  • Begeleiding van bezichtiging tot oplevering
  • We ontzorgen u bij de verhuur

    Neem contact met ons op

    Heeft u nog vragen over het investeren in een vakantiewoning of over onze vakantiewoningen? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.