Vakantiehuis Noord-Holland kopen

Een vakantiehuis kopen in Noord-Holland lijkt misschien ver weg, maar er is zoveel mogelijk. Heeft u interesse in een recreatiewoning? Klop dan bij ons aan en we kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een passend vakantiehuis in Noord-Holland. We ondersteunen u tijdens het gehele aankooptraject en denken ook met u mee over de mogelijkheden voor de eventuele verhuur van de woning. Zo kunt u niet alleen genieten van de vakanties in uw tweede huis, maar zorgt de verhuur tevens voor extra inkomsten.

Filter
3 woningen gevonden

Duinparel (kavel 68)

Park Westerkogge - noord holland - Berkhout
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 5 personen
 • 50 m2
€ 125.000,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 125.000,- excl. BTW

Rietparel (kavel 61)

Park Westerkogge - noord holland - Berkhout
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 5 personen
 • 50 m2
€ 125.000,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 125.000,- excl. BTW

Casa di Rialto V6 (kavel 161A)

Park Westerkogge - noord holland - Berkhout
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 0-4 personen
 • 50 m2
€ 140.000,- Marge
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 140.000,-

Ons aanbod recreatiewoningen in Noord-Holland

Heeft u altijd al willen genieten van een eigen vakantiehuis? Bij Recreatie-direct koopt u gemakkelijk een prachtig vakantiehuis in Noord-Holland. Of u het nu ziet als investering in de toekomst, er vooral zelf van wilt genieten, of een combinatie van deze twee. We hebben altijd een woning te koop staan die past bij uw wensen en situatie.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Begeleiding tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Zorgeloos een vakantiehuis kopen in Noord-Holland

Recreatie-direct is er voor u wanneer u een vakantiehuis in Noord-Holland wilt gaan kopen. We zijn als recreatiemakelaar al meer dan 20 jaar actief binnen de recreatiemarkt in deze kustprovincie én daarbuiten. Zo weten we wat er gevraagd wordt en kunnen we u uitstekend ondersteunen tijdens het volledige aankooptraject. Van a tot z ontzorgen we u dus in de aanloop naar uw eigen vakantiehuis.

Een tweede huis

Gaat u een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Klop dan snel bij ons aan, dan geniet u binnen de kortste keren van uw eigen tweede huis in deze prachtige provincie. Waai heerlijk uit op de uitgerekte stranden of bezoek de vele leuke steden in de regio. Er is voor elk wat wils.

Verhuur uw vakantiewoning

Wilt u extra profiteren van uw vakantiewoning? Dan kunt u uw recreatiewoning verhuren wanneer u er zelf niet verblijft. Zo profiteert u van aantrekkelijke rendementen terwijl u zichzelf nergens druk over hoeft te maken. De complete verhuur wordt namelijk voor u geregeld.

Begeleiding van a tot z

Overweegt u om een vakantiehuis in Noord-Holland te kopen? We begeleiden u bij ieder onderdeel van het aankoopproces van uw nieuwe recreatiewoning. Vanaf de bezichtiging tot het tekenen van het contract kunt u rekenenen op onze expertise.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u een vakantiehuis kopen in Noord-Holland?

Veel mensen overwegen om een vakantiehuis te kopen in Noord-Holland. Puur voor de recreatie of toch ook als investering. Vaak is de lage rente op spaargeld een van de grootste motivaties tot een aankop. Wanneer u investeert in een vakantiehuis behaalt u namelijk vele malen aantrekkelijkere rendementen dankzij de verhuur van de woning.

Heeft u een vakantiewoning in een prachtig gebied in Noord-Holland? Dan kunt u natuurlijk ook zelf volop van uw vakantiehuis genieten. Bijvoorbeeld aan het strand, in een van de mooie steden of op Texel.

Bent u benieuwd naar onze beschikbare vakantiewoningen in andere provincies?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

  Stel gerust uw vragen

  Heeft u vragen voordat u een vakantiehuis gaat kopen in Noord-Holland? Dan kunt u deze gerust aan ons stellen. Neem contact met ons op en we zullen uw vragen beantwoorden.