Vakantiehuis Friesland kopen

Wilt u een modern vakantiehuis in Friesland kopen, maar weet u niet goed hoe u moet beginnen? Recreatie-direct ondersteunt u in het volledige aankoopproces. Met onze begeleiding geniet u onbezorgd van een eigen vakantiewoning in het waterrijke Friesland. U wordt omringd door prachtige natuur en komt er tot rust wanneer u wilt. Verblijft u zelf even niet in uw recreatiewoning? Dan kunt u met onze hulp uw vakantiehuis verhuren voor extra inkomsten.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod recreatiewoningen in Friesland

Gaat u voor een rendabele investering? Dan is een vakantiehuis in Friesland een interessante optie met aantrekkelijke rendementen op termijn. Daarnaast is het natuurlijk ook dé provincie voor een eigen tweede huis om heerlijk te relaxen te midden van de vele Friese meren en natuurrijke omgeving.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Met onze begeleiding koopt u zorgeloos een vakantiehuis in Friesland

Bent u al een lange tijd op zoek naar een passende recreatiewoning? Of begint u net met zoeken? Wij begeleiden u in ieder stadium van het aankooptraject van uw recreatiewoning. Met al ruim 20 jaar ervaring is Recreatie-direct dé ervaren partner met kennis van de recreatiemarkt in Nederland. We zetten deze ervaring graag in om u te helpen bij uw zoektocht naar het perfecte vakantiehuis in Friesland. Doe dan ook gerust een beroep op onze expertise.

Een tweede huis

Een tweede huis is een rendabele investering. Zeker als u overweegt om een vakantiehuis in Friesland te kopen. Een vakantiewoning in deze prachtige omgeving biedt u ook veel mogelijkheden om helemaal tot rust te komen. Geniet wanneer u wilt van de prachtige natuur.

Verhuur uw vakantiewoning

Verblijft u zelf even niet in uw vakantiewoning? Dan kunt u de recreatiewoning zorgeloos verhuren. Recreatie-direct helpt u niet alleen bij de aankoop van uw vakantiehuis in Friesland, maar ontzorgt u ook volledig bij de verhuur van deze woning. Dit maakt een vakantiehuis een zorgeloze investering.

Begeleiding van a tot z

Wanneer u voor het eerst een vakantiehuis in Friesland gaat kopen, dan is dat een stap in het onbekende. De begeleiding van de ervargen recreatiemakelaars van Recreatie-direct is dan ook goud waard. We ondersteunen u tijdens het volledige proces: van bezichtiging tot het tekenen van het contract.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u een vakantiehuis in Friesland kopen?

Een vakantiehuis kopen in Friesland kan een rendabele investering voor u zijn. Wanneer u de woning zelf niet bezet, verhuurt u hem namelijk gemakkelijk via Recreatie-direct. Zo geniet u zonder zorgen van uw vastgoedinvestering en profiteert u van extra inkomsten.

Maar een vakantiehuis in Friesland betekent ook dat u zelf kunt gaan genieten van de prachtige omgeving in deze mooie provincie. Ga met een bootje de Friese wateren op, breng een bezoek aan een van de Friese elfsteden of plan een trip naar de bijzondere Waddeneilanden.

Ook in andere provincies hebben we recreatiewoningen beschikbaar. Ontdek uw ideale recreatiewoning.

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Overweegt u om een vakantiehuis in Friesland te kopen, maar heeft u vragen? We beantwoorden graag al uw vragen over het aankoopproces en de verhuur van uw vakantiewoning. Neem direct contact op.