Vakantiehuis Utrecht kopen

Geen gek idee, een recreatiewoning kopen in Utrecht. Een tweede huis in een prachtige provincie, met ook nog eens mogelijkheden om het vakantiehuis te verhuren als u er zelf niet verblijft. Win-win. Het kopen van een recreatiewoning is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wij van Recreatie-direct helpen u daarom graag. Met onze jarenlange ervaring kennen we de markt en kunnen we u als geen ander helpen bij de aankoop van een recreatiewoning in de provincie Utrecht. Wilt u uw droom verwezenlijken? Neem dan snel contact met ons op.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod recreatiewoningen in Utrecht

Een recreatiewoning kopen in Utrecht? Dat is een uitstekende investering. In eerste instantie heeft u zo de beschikking over een geweldig tweede huis waarin u kunt genieten wanneer het u uitkomt. Maar daarnaast is het een zeer interessante vastgoedinvestering die u op termijn zeer aantrekkelijke rendementen kan gaan opleveren.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Begeleiding tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Utrecht is dé provincie voor uw vakantiehuis

Of het nou gaat om de aankoop of de verhuur van een recreatiewoning in Utrecht, wij helpen u graag. Vergeet niet dat er nogal wat komt kijken bij het kopen van een recreatiewoning. We doorlopen met u het gehele aankoopproces en ontzorgen u van begin tot eind. Zo zoeken we samen met u naar een geschikte recreatiewoning in Utrecht en staan we aan uw zijde tot aan de  sleuteloverdracht. En zelfs daarna staan we nog voor u klaar, mocht dit nodig zijn.

Een tweede huis

Het kopen van een vakantiehuis in Utrecht is investeren in de toekomst. Een heerlijk tweede huis, even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Kom tot rust, ontdek de omgeving of vier het leven met vrienden en familie. Een vakantiehuis is wat u nu nodig hebt, dus wacht niet langer en zet de eerste stap.

Uw vakantiehuis verhuren

Een recreatiewoning kopen in Utrecht is ook een prima investering in vastgoed. U kunt op termijn profiteren van een prima rendement bij verhuur. Zeker als u dit afzet tegen de rente die u krijgt als u uw geld op de bank laat staan. Ook als het gaat om de verhuur van uw recreatiewoning in Utrecht helpen we u graag.

Begeleiding van a tot z

Of u nou een recreatiewoning in Utrecht wilt kopen om er zelf van te genieten of om te verhuren, in alle gevallen kunnen we u begeleiden tijdens het gehele proces. We hebben als recreatiemakelaar ruim twintig jaar ervaring in de branche en kennen dus het klappen van de zweep.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u gaan voor een recreatiewoning in de provincie Utrecht?

Utrecht, en zeker de provincie Utrecht, heeft alles om perfect te kunnen recreëren. U zit dicht bij een grote stad, maar rondom Utrecht vindt u ook rust, ruimte en natuur.

Behalve dat u zelf optimaal kunt genieten van uw recreatiewoning, is het vaak ook een perfecte investering. Wanneer u zelf niet in uw vakantiehuis in Utrecht verblijft, kunt u de recreatiewoning namelijk prima verhuren.

Bent u benieuwd in welke provincies u nog meer een recreatiewoning kunt kopen?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Heeft u vragen over een recreatiewoning kopen in Utrecht? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar.