Vakantiehuis Groningen kopen

Staat er een vakantiehuis te koop in Groningen en ziet u zichzelf al genieten van uw tweede woning of de extra inkomsten dankzij de verhuur van uw vastgoedinvestering? Aarzel dan niet en neem dan zo snel mogelijk contact op met Recreatie-direct. We helpen u van a tot z bij het kopen van een recreatiewoning in Groningen.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod recreatiewoningen in Groningen

Met de aankoop van een recreatiewoning in Groningen kiest u voor een extra thuis in een provincie vol rust, ruimte en schitterende natuur. Een vakantiehuis is bovendien een ideale investering voor de toekomst. Wanneer er een recreatiewoning te koop staat in deze provincie, dan is haast geboden en doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Wie droomt er niet van een recreatiewoning in Groningen?

Iedereen wil wel een tweede huis in de provincie Groningen. U kunt er zelf tot rust komen wanneer u maar wilt, maar kunt er ook samen met familie en vrienden genieten van de ruimte. Het kopen van een vakantiehuis in Groningen wordt extra interessant als u besluit hem te verhuren op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt. Op deze manier genereert u ook nog eens extra inkomsten.

Een tweede huis

Staat er een recreatiewoning te koop in Groningen en bent u van plan om hem te kopen? Dan zijn de experts van Recreatie-direct er voor u. We begeleiden u van de bezichting tot aan de aankoop en zorgen er voor dat u in no-time kunt genieten van uw tweede huis in deze prachtige provincie. Er gaat tenslotte niets boven Groningen!

Uw vakantiehuis verhuren

Het is ook zeer interessant om uw recreatiewoning te verhuren. Sterker nog, alleen al om die reden kan de aanschaf ervan erg aantrekkelijk zijn. De rendementen op de verhuur van vakantiehuizen zijn erg interessant; in elk geval veel groter dan de rente die de banken bieden als u daar uw spaargeld parkeert.

Begeleiding van a tot z

Koopt u een vakantiewoning voor eigen gebruik én voor de verhuur, dan kan Recreatie-direct huurders voor u zoeken, uw gasten ontvangen en zorgen voor de eindschoonmaak. Op het gebied van zowel de aankoop als de verhuur van een recreatiewoning in Groningen kunt u zich dus geen betere partner wensen.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom u zou kiezen voor een recreatiewoning in Groningen?

Een vakantiehuis bekent een investering voor de toekomst, met uitermate interessante rendementen. Recreatiewoningen zijn enorm gewild en blijven in waarde stijgen. Zet daartegenover de huidige spaarrente bij de bank (nihil of zelfs negatief) en de keuze is snel gemaakt.

Met een eigen recreatiewoning in Groningen heeft u bovendien een tweede huis in een prachtige omgeving. Geniet van de natuur, de stad Groningen, een bezoekje aan de Waddenzee of de plaatselijke FC.

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Wilt u een recreatiewoning kopen in Groningen, maar heeft u geen idee hoe dit moet aanpakken? Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.