Recreatie direct homepagina afbeelding

Uw vakantiewoning verkopen?

Dat begint bij een gratis waardebepaling!

Speelt u met het idee om uw vakantiehuis te gaan verkopen? Goed nieuws: de vraag naar vakantiehuizen is namelijk enorm. Grote kans dat uw recreatiewoning dan ook razendsnel verkocht is. Dat kan snel en discreet, zonder ook maar een bord in de tuin te hoeven zetten. Onze specialisten staan voor u klaar en ontzorgen u gedurende het gehele verkooptraject, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Recreatie-direct onderhoudt rechtstreeks contact met een betrouwbaar netwerk van zoekende kopers en zijn dus in staat snel te schakelen wanneer u besluit uw vakantiehuis (weer) op de markt te brengen.

Het verkopen van uw vakantiehuis begint bij een gratis waardebepaling. Overtuigd? Dan begeleidt uw persoonlijke recreatiemakelaar u bij de rest van het traject. U vraagt een gratis waardebepaling aan door het formulier hieronder in te vullen of een e-mail te sturen naar info@recreatie-direct.nl. Wij helpen u graag verder!

Gratis waardebepaling

Vraag hieronder een gratis waardebepaling aan.

  Kaveltype

  Mijn vakantiewoning is gevestigd op een:

  Contactgegevens

  Woning

  Contactformulier

  Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

   Stel gerust uw vragen

   Heeft u vragen over de verkoop van uw vakantiehuis of wilt u meer weten over de gratis waardebepaling? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden uw vragen graag.