Vakantiehuis Flevoland kopen

Een vakantiewoning kopen in Flevoland: het is iets waar veel mensen alleen maar van durven te dromen. Toch kan die droom ook voor u werkelijkheid worden, zeker als u de hulp inschakelt van de recreatiemakelaars van Recreatie-direct. Met onze kennis en ervaring helpen we u bij het verwezelijken van uw droom. Dit geldt voor zowel de aankoop van een vakantiewoning als voor de verhuur ervan. Zo geniet u niet alleen zelf van een tweede huis, maar genereert u er ook nog extra inkomsten mee.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod recreatiewoningen in Flevoland

Een vakantiehuis in Flevoland is een goed idee voor de echte natuurliefhebber. In deze provincie met natuur, water en ruimte is het erg goed toeven. Een vakantiewoning kopen in Flevoland betekent dat u altijd kunt genieten van een eigen tweede huis. Daarnaast is het een aantrekkelijke investering voor de toekomst. Dus waarom wachten?

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Wij ontzorgen u bij de aankoop van een vakantiehuis in Flevoland

Een vakantiehuis kopen in Flevoland is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daar komt nog best het een en ander bij kijken. Wij van Recreatie-direct kunnen u van a tot z ontzorgen. Vanaf het eerste contact en het vinden van een geschikte recreatiewoning in Flevoland, tot aan het moment dat u de sleutel overhandigd krijgt. Behalve dat u een vakantiehuis koopt voor eigen genot, kunt u deze ook verhuren wanneer u zelf niet in de woning verblijft. Dit betekent extra inkomsten terwijl het verhuurproces u volledig uit handen wordt genomen. Zorgeloos genieten noemen wij dat.

Een tweede huis

Een eigen vakantiehuis. Dat klinkt fantastisch. A home away from home, voor de momenten dat u de alledaagse sleur even wilt doorbreken. Dan zit u in Flevoland helemaal goed. De heerlijke rust en de weidse omgevingen zorgen ervoor dat u in no-time ontspant. Wat wilt u nog meer?

Uw vakantiehuis verhuren

Besluit u om uw vakantiewoning te verhuren, dan kunnen wij dit voor u oppakken. We helpen u bij het vinden van huurders, ontvangen de gasten en tekenen voor de schoonmaak van de recreatiewoning als uw gasten weer weg zijn. Dat zijn dus extra inkomsten waar u zelf (bijna) niets voor hoeft te doen.

Begeleiding van a tot z

Mocht u geïnteresseerd zijn in een eigen vakantiewoning in Flevoland, dan staat Recreatie-direct voor u klaar. Met alle kennis en ervaring van onze recreatiemakelaars helpen we u met al u vragen en vinden we altijd de passende recreatiewoning voor u. Tijdens het aankooptraject begeleiden we ook nog eens van begin tot eind.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u de keuze maken voor een recreatiewoning in Flevoland?

Koopt u een recreatiewoning in Flevoland, dan investeert u in uw toekomst. Door de toenemende vraag naar recreatiewoningen zullen de prijzen van de woningen de komende jaren zeker nog stijgen. De mooie rendementen die u kunt behalen maken het verhuren van de woningen zeer aantrekkelijk.

Bovendien is Flevoland een onontdekte parel als provincie. Een tweede huis te midden van de prachtige landerijen is dan ook een topaankoop.

Bent u benieuwd in welke provincies u nog meer een recreatiewoning kunt kopen?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Wilt u ook graag een vakantiewoning kopen in Flevoland en heeft u vragen? Stel ze ons, want wij weten de antwoorden op al uw prangende vragen. Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.