Vakantiehuis Limburg kopen

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg, maar weet u niet zo goed hoe u te werk moet gaan? Recreatie-direct helpt u graag. We weten alles van het aankoopproces van recreatiewoningen in Limburg en kunnen u hierin perfect ondersteunen. Zo geniet u snel van uw eigen vakantiehuis. Verblijft u niet in uw vakantiewoning? Dan helpen we u ook met de verhuur ervan. Zo genereert u extra inkomsten.

Filter
2 woningen gevonden

Lodge Royal (kavel 81)

Résidence Valkenburg - limburg - Schin Op Geul
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 6 personen
 • 70 m2
€ 395.000,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 395.000,- excl. BTW

Casa di Rialto (kavel 123)

Résidence Valkenburg - limburg - Schin Op Geul
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 5 personen
 • 50 m2
€ 145.000,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 145.000,- excl. BTW

Ons aanbod recreatiewoningen in Limburg

Wilt u niet alleen zelf genieten van een tweede huis in de zuidelijkste provincie van ons land, dan is een vakantiehuis in Limburg ook een perfecte investering. Heerlijk relaxen in de heuvelachtige omgeving en het rustige vakantiepark met de mogelijkheid om de woning te verhuren wanneer u er zelf niet bent. Dát noemen we een win-winsituatie.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Een vakantiehuis kopen in Limburg zonder zorgen

De aanschaf van een recreatiewoning heeft soms nogal wat haken en ogen. Kies daarom voor Recreatie-direct als partner. U kunt vertrouwen op onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring en we ondersteunen u bij het volledige aankoopproces. Dat begint al vanaf het moment dat u belt en gaat door tot aan de sleuteloverdracht én zelfs nog wat verder. Gezamenlijk zorgen we voor een zo soepel en zorgeloos mogelijk proces.

Een tweede huis

Een vakantiewoning of tweede huis is voor velen een droom. Maak uw droom waar en kies ervoor om een vakantiehuis te kopen in Limburg. Geniet van heerlijke wandelingen in dit heuvelachtige gebied, de bourgondische leefstijl én de rust en ruimte van deze parel van het zuiden.

Verhuur uw vakantiewoning

Verblijft u even niet in uw vakantiehuis? Dan is het mogelijk om uw vakantiehuis te verhuren. Zo haalt u extra voordeel uit uw investering op de momenten dat u er zelf even niet verblijft. Dit maakt een vakantiehuis kopen in Limburg dan ook een interessante investering.

Begeleiding van a tot z

Vindt u een goede begeleiding belangrijk en wilt u zeker zijn van uw investering? Kies er dan voor om een vakantiehuis te kopen in Limburg met de hulp van Recreatie-direct. We bieden u ondersteuning op elk moment in het aankooptraject en helpen u dus van a tot z.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u een vakantiehuis in Limburg kopen?

Wanneer u zelf niet in uw eigen vakantiehuis verblijft, kunt u hem eenvoudig verhuren. Zo genereert u extra inkomsten terwijl u daar zelf (bijna) niets voor hoeft te doen. Naast de aankoop van de woning zorgen we ervoor dat ook de gehele verhuur soepel verloopt.

Maakt u zelf gebruik van uw tweede huis, dan geniet u van een welverdiende vakantie in eigen land. In het prachtige Limburg kunt u heerlijk wandelen door het glooiende heuvellandschap en uzelf helemaal onderdompelen in de Limburgse gastvrijheid.

Wilt u weten in welke andere provincies we vakantiewoningen beschikbaar hebben?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

  Stel gerust uw vragen

  Wilt u graag een vakantiehuis kopen in Limburg, maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.