Vakantiehuis Drenthe kopen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe? Recreatie-direct heeft ruim 20 jaar ervaring op de recreatiemarkt en biedt u de begeleiding die u zoekt bij de aankoop. Met een vakantiewoning in Drenthe geniet u niet alleen van de mooie natuur en de prachtige omgeving, u genereert ook nog eens extra inkomsten met de verhuur van uw vastgoedinvestering.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod recreatiewoningen in Drenthe

Het kopen van een recreatiewoning in Drenthe is veel meer dan alleen een investering die u op termijn een mooi rendement kan opleveren. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de prachtige (natuur)gebieden die de provincie rijk is. Met een vakantiewoning in Drenthe komt u heerlijk tot rust.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Koop een vakantiehuis met onze begeleiding

Overweegt u al langere tijd een recreatiewoning te kopen in Drenthe of bent u pas net begonnen aan uw zoektocht? Recreatie-direct is een recreatiemakelaar met ruim 20 jaar ervaring. We weten precies wat in uw situatie de juiste keuze is en helpen u graag bij de aankoop van uw tweede huis. Geef uw voorkeuren aan en we gaan voor u op zoek. We begeleiden u van de bezichtiging tot het tekenen van de contracten bij de oplevering.

Een tweede huis

Een vakantiewoning is naast een investering een tweede huis voor tijdens uw vakanties. Wanneer u maar wilt kunt u tot rust komen in de natuur van Drenthe. Nodig uw vrienden of familie uit en bezoek bijvoorbeeld een van de natuurparken in deze groene provincie.

Verhuur uw vakantiewoning

Op de momenten dat u zelf niet in uw recreatiewoning verblijft kunt u de woning verhuren. De volledige afhandeling rondom de verhuur van de recreatiewoning wordt voor u verzorgd. Zo geniet u zonder zorgen van uw vastgoedinvestering.

Begeleiding van a tot z

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een vakantiewoning in Drenthe? Bij Recreatie-direct begeleiden we u van bezichtiging tot aankoop én zorgen we ervoor dat het gehele aankooptraject op een prettige en zorgeloze manier verloopt.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom zou u kiezen voor een recreatiewoning in Drenthe?

Het kopen van een vakantiehuis in Drenthe is een erg aantrekkelijke manier van investeren. Recreatief vastgoed is gewild en de verhuur van uw vakantiewoning kan leiden tot aantrekkelijke rendementen. Helemaal nu de huidige spaarrente nihil is.

Daarnaast geniet u met een eigen vakantiewoning in Drenthe zelf ook van de prachtige Drentse natuur en zit u altijd op een steenworp afstand van het TT-circuit in Assen of Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Bent u benieuwd in welke provincies u nog meer een recreatiewoning kunt kopen?

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

    Stel gerust uw vragen

    Wilt u een recreatiewoning kopen in Drenthe, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.