Vakantiehuis kopen Nederland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland? Of bent u zich nog aan het oriënteren of een recreatiewoning een interessante stap is? Beide keren zit u goed bij Recreatie-direct. Recreatief vastgoed is momenteel erg gewild. Zowel voor eigen gebruik als het verhuren van de recreatiewoning. Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties en de aantrekkelijke netto rendementen van de verhuur wordt het ook steeds interessanter om te investeren in een vakantiewoning in Nederland. Onze recreatiemakelaars gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen en voorkeuren. Vind de vakantiewoning van uw dromen in onderstaand aanbod, dan regelen wij de rest.

Filter
0 woningen gevonden

Geen woningen gevonden

Ons aanbod vakantiehuizen in Nederland

Een eigen vakantiehuis in Nederland waar u naartoe kunt wanneer het u uit komt. Dat is toch heerlijk! Daarnaast is het direct ook een mooie investering waarmee u aantrekkelijke rendementen kunt behalen door de woning te verhuren wanneer u er zelf niet verblijft. Bekijk de vakantiewoningen in onze meest populaire provincies: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Nood-Holland en Zuid-Holland.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

5 redenen voor het kopen van een vakantiehuis in Nederland

Het is de droom van veel mensen om een eigen vakantiehuis te kopen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat recreatiewoningen in Nederland erg gewild zijn momenteel. Helemaal omdat de spaarrente in ons land nihil of soms zelfs negatief is, terwijl het verhuren van een vakantiewoning juist aantrekkelijke rendementen kan opleveren. Hieronder sommen we 5 redenen op die het kopen van een ‘tweede huis’ in Nederland erg interessant maken:

 

 1. Een tweede huis voor uw eigen vakanties

Viert u vaak in Nederland vakantie? Of bent u op zoek naar een plek waar u gemakkelijk in de weekenden even spontaan tot rust kunt komen? Dan is het kopen van een eigen vakantiehuis natuurlijk een prachtige stap. Zonder ver te hoeven reizen bent u er toch even helemaal uit en geniet u van de prachtige omgeving en natuur rondom uw eigen recreatiewoning. Nodig uw vrienden of familie uit en maak er een heerlijke vakantie van.

 1. Rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis

Sparen bij uw bank levert al een tijdje niet of nauwelijks wat op vanwege de historische lage spaarrente. Het kopen van een eigen vakantiehuis voor de verhuur is dan een interessante investering. Op de momenten dat u zelf niet in de recreatiewoning verblijft kunt u deze namelijk verhuren en zo aantrekkelijke (netto) rendementen behalen. Bent u geïnteresseerd in het verhuren van de woning dan kunt u kiezen voor het volledig verhuren van de recreatiewoning of gedeeltelijke verhuur. In het eerste geval kiest u er voor om zelf geen gebruik te maken van de woning en deze volledig beschikbaar te maken voor de verhuur. Bij gedeeltelijke verhuur maakt u ook zelf gebruik van uw eigen vakantiehuis. De rendementen zullen in dat geval logischerwijs ook lager uitvallen.

 1. Waardestijging van recreatiewoningen

De prijzen stijgen en blijven stijgen. Ook de prijzen van vastgoed in ons land schieten omhoog en recreatiewoningen blijven niet achter. De verwachting is dat de vraag de komende jaren alleen maar zal toenemen, wat de prijs alleen nog maar meer zal doen opdrijven. Een goed moment om nu in te stappen én dat vakantiehuis te kopen.

 1. Geen taalbarrière

Bent u van plan een (vakantie)huis in het buitenland te kopen dan hebt u te maken met een vreemd land en een vreemde taal. Buitenlandse wetten en contracten vol juridisch jargon in een taal die u (waarschijnlijk) niet machtig bent. Dat kan erg lastig zijn. Bij het kopen van een vakantiehuis in Nederland heeft u daar geen last van. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat de (aan)koopprocedure van een vakantiehuis hier gelijk is aan die van een ‘gewoon’ koophuis. Bekend terrein dus.

 1. Zorgeloos investeren

Dat verhuren van uw vakantiehuis tot aantrekkelijke rendementen kan leiden hebben we al vermeld. Het is een veilige belegging van uw (spaar)geld. Maar wat daar nog bij komt is dat het verhuren van uw woning ook nog eens erg gemakkelijk is. De meeste vakantiehuizen in Nederland staan namelijk op recreatie-/vakantieparken mét voorzieningen. Wilt u verhuren dan neemt een verhuurorganisatie de volledige afhandeling van deze verhuur voor de rekening. U heeft er dan geen omkijken naar en profiteert ten volle van de extra inkomsten van de verhuur.

Vakantie woning verkopen

Koop een vakantiehuis via Recreatie-direct

Overtuigd geraakt van het feit dat die recreatiewoning er moet komen? Aarzel dan niet en schakel onze recreatiemakelaars in om u te ondersteunen tijdens het gehele aankooptraject. Met onze ruim 20 jaar ervaring kennen we de Nederlandse recreatiemarkt en weten we in te spelen op uw voorkeuren en wensen. We weten precies wat in uw situatie de juiste keuze is. Een vakantiehuis kopen met de hulp van Recreatie-direct heeft vele voordelen:

 • Vakantiewoningen op de mooiste locaties door heel Nederland
 • 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar
 • Begeleiding van bezichtiging tot oplevering van het vakantiehuis
 • Zorgeloos investeren met aantrekkelijke rendementen
 • De verhuur van de vakantiewoning wordt van A tot Z voor u geregeld

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

  Stel gerust uw vragen

  Wilt u een recreatiewoning kopen in Nederland, maar kunt u onze hulp wel gebruiken óf heeft u nog aanvullende vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag.