Vakantiehuis kopen aan het water

Staat er ineens een recreatiewoning te koop aan het water, dan is het erg verstandig om snel tot actie over te gaan. Een tweede huis aan het water is namelijk erg gewild. Wij van Recreatie-direct kunnen u als geen ander helpen bij de aankoop van een recreatiewoning aan het water. Behalve voor eigen gebruik, kunt u deze recreatiewoning natuurlijk ook prima verhuren. En ook dan kunnen wij u als geen ander bijstaan met het genereren van extra inkomsten middels de verhuur.

Filter
3 woningen gevonden

Module Basis incl. Wellness (kavel 91)

Recreatiepark het Esmeer - gelderland - Aalst
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 5 personen
 • 50 m2
€ 175.000,- excl. BTW
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 175.000,- excl. BTW

Casa di Rialto (kavel 87)

Recreatiepark het Esmeer - gelderland - Aalst
 • Woonwagen + kavel + complete inventaris2
 • 5 personen
 • 44 m2
€ 105.000,- Marge
Woonwagen + kavel + complete inventaris2

Casa di Rialto V6 (kavel 161A)

Park Westerkogge - noord holland - Berkhout
 • Vakantiewoning
 • eigen grond
 • volledig inventaris
 • 0-4 personen
 • 50 m2
€ 140.000,- Marge
Vakantiewoning inclusief eigen grond en volledig inventaris vanaf € 140.000,-

Ons aanbod recreatiewoningen aan het water

Iedereen denkt bij recreëren aan water. Een recreatiewoning aan het water geldt dan ook als iets ultiems. Als eigen vakantiehuis, maar ook als een waardevolle investering in vastgoed voor de toekomst. Het is een feit dat u door de verhuur van uw recreatiewoning een prima rendement kunt behalen.

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt

Ruim 20 jaar ervaring als recreatiemakelaar

Groot aanbod vakantiewoningen

Vakantiewoningen in heel Nederland

Begeleiding bij aankoop en verkoop

We begeleiden u tijdens het hele aankoopproces

Snel en discreet (ver)kopen

Mogelijkheden tot verhuur van uw vakantiewoning

Begeleiding bij aankoop en verkoop

Een vakantiehuis kopen met professionele begeleiding

Klinkt eenvoudig. Er staat een recreatiewoning te koop aan het water en u bent geïnteresseerd om deze te kopen. Onderschat het aankoopproces echter niet. Daar komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Om die reden is het zeer verstandig om een beroep te doen op onze jarenlange kennis en ervaring. We weten precies waar we op moeten letten en zetten altijd uw wensen en voorkeuren centraal in het proces. Wij helpen u; van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke oplevering van de recreatiewoning.

Een tweede huis

Wat heerlijk, een recreatiewoning aan het water. U kunt ernaartoe wanneer u maar wilt; dat kan helemaal in uw eentje om even lekker tot rust te komen, maar dat kan ook gezellig met familie en vrienden. Aan het water is het altijd goed toeven.

Uw vakantiehuis verhuren

Wat ook interessant is, is de verhuur van uw recreatiewoning aan het water. Zo verdient u geld aan uw woning op de momenten dat u er niet verblijft. Deze verhuur kunnen we u volledig uit handen nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van de extra inkomsten.

Begeleiding van a tot z

Heeft u plannen om een recreatiewoning te kopen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze zeer ervaren recreatiemakelaars. Zij denken met u mee en weten altijd een passende recreatiewoning aan het water voor u te vinden.

Neem contact op
Vakantie woning verkopen

Waarom kiezen voor een recreatiewoning aan het water?

Een eigen huis aan het water; het staat voor velen gelijk aan het ultieme vakantiegevoel. Het geeft rust en ook vertier. In en rond het water is namelijk altijd iets te doen, te zien en te beleven.

Er is echter meer. Koopt u een eigen recreatiewoning aan het water, dan doet u ook gewoon een goede investering voor de toekomst. U kunt een leuk zakcentje bijverdienen door de recreatiewoning te verhuren.

Bent u benieuwd waar in Nederland u nog meer een recreatiewoning kunt kopen?

 

Contactformulier

Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

  Stel gerust uw vragen

  Natuurlijk heeft u meteen allerlei vragen over een recreatiewoning aan het water. Hoe pakt u dit aan? Het is verstandig om meteen contact met ons te zoeken. Wij hebben namelijk het antwoord op al uw prangende vragen.