Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning in Nederland kan voor velen een aantrekkelijke optie zijn. Niet alleen brengt u de vakanties door in uw eigen vakantiehuisje, u kunt er ook voor kiezen om de vakantiewoning te verhuren. U profiteert dan van extra inkomsten en een mooi rendement. Bij Recreatie-direct adviseren we u bij zaken rondom de aankoop van een vakantiewoning. Vergeet niet om ons aanbod te bekijken!

20 jaar ervaring op de recreatiemarkt
Groot aanbod vakantiewoningen
Begeleiding bij aankoop en verkoop
Snel en discreet (ver)kopen

Een vakantiewoning als investering

Het is zeker het overwegen waard om te investeren in een recreatiewoning. De vakantiewoning kan een leuk rendement opleveren als u ervoor kiest om het vakantiehuis te verhuren. U genereert extra inkomsten en zo bouwt u steeds meer vermogen op. Hoe vaker u de woning verhuurt, hoe hoger uw rendement. Bovendien valt een vakantiewoning onder vastgoed. Groot voordeel hiervan is dat u het vakantiehuisje weer kunt doorverkopen. Wanneer u de vakantiewoning op het juiste moment verkoopt, kunt u de investering terugverdienen en mogelijk winst maken.

Een vakantiewoning kan meer zijn dan een investering. U kunt er zelf ook gebruik van maken, bijvoorbeeld in de weekenden. Want, hoe fijn is het als u spontaan er een paar dagen tussenuit wilt en u altijd een accommodatie tot uw beschikking heeft? Het is ook mogelijk om voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur te gaan.

Waarom investeren in een vakantiewoning?

  • Een vakantiewoning kopen betekent vakantie vieren in eigen land wanneer het u uitkomt.
  • U kunt een aantrekkelijk netto rendement behalen bij het verhuren van de recreatiewoning. Een waardevaste belegging en extra inkomsten genereren.

Ontdek het aanbod vakantiewoningen

Weet u al in welke omgeving u een vakantiehuis wilt kopen? Dankzij een groot netwerk aan recreatieparken, beleggers en projectontwikkelaars hebben we vakantiewoningen door het hele land in ons aanbod. Of u nu wilt genieten van de rust in de Limburgse natuur of wilt vertoeven aan het water in een vakantiepark met veel voorzieningen; het is allemaal mogelijk. Wij bieden zowel nieuwe als bestaande vakantiehuizen te koop aan.
Deze vakantiewoningen zijn per direct beschikbaar.

Investeren in een vakantiehuis

Staat uw ideale woning tussen ons aanbod? Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvende bezichtiging aan. Tijdens dit bezoek krijgt u een goed beeld van de woning en de omgeving. Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Uw vakantiewoning verkopen

Bent u van plan om uw huidige vakantiewoning te verkopen? Wij kunnen u begeleiden bij het verkoopproces, van begin tot eind. Dit doen wij snel en discreet, zonder een bord in de tuin. Vraag een gratis waardebepaling aan via het formulier op de website.

Recreatiemakelaar inschakelen

Investeren in een vakantiehuis is een grote stap en er komen lastige zaken bij kijken. De begeleiding van een recreatiemakelaar kunt u daarom goed gebruiken. Recreatie-direct beschikt over de kennis van de Nederlandse recreatie- en vastgoedmarkt en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we goed inschatten of de gewenste vakantiewoning een goede investering is in uw situatie. Daarnaast begeleiden we u bij het afhandelen van de administratieve zaken. Kortom, wij regelen alles voor u omtrent de aankoop van een recreatiewoning.

Veelgestelde vragen

Dit is slechts een kleine greep uit de veelgestelde vragen die wij op onze website behandelen. Wij beantwoorden vragen over zowel de aankoop als verkoop van een vakantiewoning. Nieuwsgierig naar meer vragen? U leest ze op deze pagina.

Neem contact op

Wij voorzien u graag van advies als u overweegt te investeren in een vakantiewoning. Kies ook voor een vakantiewoning als investering, u zult er flink profijt van hebben. U geniet niet alleen van een mooi rendement, maar ook van het fijne leven in uw eigen vakantiehuis. Wilt u meer informatie ontvangen? Kom met ons in contact, dat kan via telefoon of e-mail, of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Lange voorhout 43, 2514 EC, Den Haag
Menu