Ons aanbod aan vakantiehuizen

Een vakantiehuis kopen in Nederland begint bij Recreatie-Direct. Dankzij 20 jaar ervaring en grote kennis van de Nederlandse recreatiemarkt zijn wij de ideale recreatiemakelaar. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent als u een recreatiewoning wilt aankopen voor een goede prijs. Vind de vakantiewoning van uw dromen in onderstaand aanbod, dan regelen wij de rest.

Deze vakantiewoning is
POPULAIR

Ziet u zichzelf hier al genieten van de vrijheid? Neem contact op, dan plannen we snel een bezichtiging in. We hebben daarnaast vaak nog verschillende andere woningen beschikbaar in de stille verkoop.

Niet gevonden wat u zocht in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, grote kans dat we nog verschillende vakantiewoningen achter de hand hebben die nog niet op de website worden vertoond.

Heeft u een mooie vakantiewoning op het oog? Vraag dan een bezichtiging aan, zodat u een goed beeld krijgt van het vakantiehuis en de omgeving. Deze bezichtiging is geheel vrijblijvend.

Een vakantiehuis kopen via Recreatie-direct

Recreatie-direct begeleidt mensen die een recreatiewoning willen kopen op een mooie plek in Nederland. Wij geven u uitgebreid advies en staan u het gehele aankooptraject bij. Van de bezichtiging tot het papierwerk bij de overdracht. Wij kunnen u ook begeleiden als u uw huidige vakantiewoning wilt verkopen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring op de recreatiemarkt;
  • Groot aanbod vakantiewoningen: per direct beschikbaar;
  • Begeleiding bij aankoop en verkoop;
  • Snel en discreet (ver)kopen;
  • Uitstekende relatie met vakantieparken, verhuren is een mogelijkheid;
  • Een goede prijs en aantrekkelijk rendement.

Recreatiewoning te koop aangeboden

Wilt u graag een vakantiewoning kopen, en ziet u zichzelf al zitten op het terras? Een eigen vakantiewoning is voor veel mensen een droom, heerlijk genieten en ontspannen op uw favoriete vakantieplek in Nederland. Wij hebben een ruim aanbod vakantiehuizen in Limburg, op de Veluwe, aan de kust, middenin de natuur of aan het water. In ons aanbod bevindt zich vast een ideaal vakantiehuis die te koop wordt aangeboden. Een vakantiehuis kopen kan ook een goede investering zijn. U kunt het huisje verhuren en zo een leuk rendement opstrijken.

Vakantiewoning aankopen zonder zorgen?

Wij geven u de begeleiding die u wenst

Menu